Готувати кабачкову піцу в духовці легко і приємно! Крім того, кабачки можна додати в тісто – вийде ще більш цікава піца з кабачкового тесту
Додайте новий рецепт
Кількість
порцій
4
Час
приготування
30
Хвилин
РЕЦЕПТ КАБАЧКОВОЇ ПІЦИ
Основний
інгредієнт
Овочі
Категорія
страви
Десерт/випічка
Тип харчування
Дієтичне
Кабачкова піца – покроковий рецепт
1.Кабачки — 1 кілограм
2.молоко — 1/4 стакан
3.цибуля, часник, зелень — за смаком
4.Помідори — 3 штуки
5.Яйця курячі — 2 штуки
6.Грудка куряча — 1 штука
7.Морква — 1 штука
8.Борошно — 50 грам
9.Сир твердий — 50 грам
Спосіб приготування
Яйце злегка збити виделкою. Нашаткувати кабачок кільцями середніми, занурити в яйце, потім в борошно, обсмажити з обох сторін, розкласти на паперовому рушник для видалення залишків олії. Протерти моркву на тертці з великими отворами, порубати як можна дрібніше часник, помідори порізати кружечками, цибулю – півкільцями.
Змастити деко або велику сковороду маслом, укласти на кабачкову піцу в два шари кільця кабачків одне до іншого, прикрити їх шаром з вареної і тонко нарізаної поперек грудки курки. Викласти на м’ясо шар з лука з морквою, далі помідори, закінчити часниковим шаром.
Верх дієтичної піци з кабачка з курячим філе присипати сиром, залити збитим яйцем з молоком, присипати зеленню, відправити кабачкову піцу в духовку, тримати до розплавлення сиру.