Loading Posts...

2 інгредієнти від артриту і набряків

Апельсинова кірка багата лікувальними властивостями. Ось чому рекомендується використати увесь її потенціал і цілющі властивості.

Ви можете зробити потужний ароматний чай на основі апельсинової цедри, особливо корисний для тих, хто страждає від нападів мігрені і / або мають високий рівень поганого холестерину.

І чай може бути збагачений гвоздикою, яка є протизапальною і антиоксидантною (запобігає старінню клітин).

Окрім лікування мігрені і зниження рівня холестерину, поєднання апельсинової кірки з гвоздикою має багато інших переваг.

Наприклад, вони допоможуть усунути: артрит, набряки, надлишок сечової кислоти, гіпертонію (високий кров’яний тиск), лихоманку, слабкість і втому, ниркові камені, виразки і ожиріння.

Окрім усього цього, вони є відмінним травним і протизапальним засобом.

Візьміть апельсин, ретельно вимийте і помістіть у воду з додаванням соди і яблучного оцту.

Потім очистіть його і помістіть шкірку в сухе середовище на 24-48 годин.

Коли шкірка висохне, помістіть її в 1-1,5 літра киплячої води з 10 гвоздиками і кип’ятіть впродовж п’яти хвилин і приймайте її впродовж дня.

З апельсиновою шкіркою ви також можете зробити неймовірний екологічний дезинфікуючий засіб.

На додаток до очищення і дезинфекції, вона наповнює будинок дуже солодким запахом! І тому її можна також використати в якості освіжувача повітря.

Апельсинова шкірка має сильну бактерицидну і фунгіцидну активність.

І як приготувати цей дезинфікуючий засіб? Це дуже легко!

Заповніть скляну банку сухою апельсиновою шкіркою. Додайте оцет, поки не буде покрита уся шкірка. Закрийте і залиште в темному місці впродовж трьох тижнів.

Після закінчення цього часу процідіть і перелийте в чисту пляшку і просто використайте дезинфікуючий засіб.

Апельсинова шкірка має багато інших застосувань.

1. Настоянка з апельсинової шкірки для поліпшення травлення

Вам знадобиться 50 грамів апельсинової цедри.

Помістіть цедру у банку, залийте 200 мл горілки і додайте 3 столові ложки кип’яченої води, залишіть настоюватися на 8-10 днів в скляній банці, щільно закритою кришкою.

Потім процідіть рідину і перелийте в скляну пляшку.

Споживайте 25 крапель три рази в день за 5-10 хвилин до їжі.

2. Позбавтеся від неприємного запаху взуття

Помістіть апельсинову шкірку всередину взуття. Шкірка повністю поглине неприємний запах.

Примітка: в усіх цих рецептах ви можете використати шкірку будь-якого виду апельсина, у тому числі і мандарина.

anna777

Автор не додав іинформацію про себе

Отправить ответ

Войти с помощью: 
avatar
  Subscribe  
Notify of