Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфіденційності таУмови використання.
Accept
Women lifeWomen lifeWomen life
Font ResizerAa
  • Будинок
  • Сім’я
  • Здоров’я
  • Краса
  • Відпочинок
  • Кулінарія
  • Сад
  • Поради
  • Світ
  • Реклама
  • ukУкраїнська
Reading: Ось це суп! 5 смачних варіантів на основі звичайного курячого бульйону
Share
Font ResizerAa
Women lifeWomen life
Пошук
Have an existing account? Sign In
Follow US
Ось це суп! 5 смачних варіантів на основі звичайного курячого бульйону
Women life > Рецепти > Ось це суп! 5 смачних варіантів на основі звичайного курячого бульйону
Рецепти

Ось це суп! 5 смачних варіантів на основі звичайного курячого бульйону

Published June 12, 2017
Share
SHARE

У нашій домашній традиції курячий суп завжди був таким: прозорий бульйон, кружечки моркви, варена цибулина, лавровий лист, плюс – локшина-«павутинка» або домашня локшина у самих просунутих господинь. Смак дитинства. Але подивіться які приголомшливі супчики можна скласти на основі курячого бульйону. Надихнулися? Тоді вирушаємо робити революцію на кухні!

Contents
Рецепти супів на курячому бульйоні1. Курячий суп по-тайськи2. Курячий суп по-грецьки3. Класична куряча локшина4. Курячий суп по-італійськи5. Курячий суп по-мексиканськиЯк приготувати відмінний курячий бульйон?Бульйон запас

Візьміть за основу 1,5 л смачного бульйону і 300 г відвареного курячого м’яса і експериментуйте! Різні добавки можуть внести в звичайне блюдо колорит екзотичної кухні, надати улюбленого супу національний характер і просто приємно здивувати всіх новим яскравим смаком! Доведіть бульйон до кипіння і додайте продукти за смаком. Прогрійте суп зніміть з вогню, дайте настоятися і розлийте по тарілочках.

Рецепти супів на курячому бульйоні

1. Курячий суп по-тайськи

1. Курячий суп по-тайськи

  • 450 мл кокосового молока
  • + 250 г нарізаних свіжих печериць
  • + 1/4 ст. нарізаної кінзи
  • + 1/4 ст. азіатського рибного соусу
  • + 1/4 ст. соку лайма

підказка: печериці зовсім не обов’язково варити довго. У гарячому бульйоні вони дійдуть до готовності за пару хвилин.

Розраховане на 4 порції

2. Курячий суп по-грецьки

2. Курячий суп по-грецьки

  • 150 г дрібної відвареної пасти орзо (або іншої дрібної пасти)
  • + 1/4 ст. соку лимона
  • + 2 відварених яйця
  • + цибуля-різанець

підказка: цибулю і варені яйця можна додати в суп вже коли ви наллєте його по тарілочках.

Розраховане на 4 порції

3. Класична куряча локшина

3. Класична куряча локшина

  • 1/2 упаковки відвареної яєчної локшини
  • + 2 нарізаних стебла селери
  • + 1 нарізана морква
  • + 2 ст. л. зелені кропу

підказка: додаючи в суп яєчну локшину, подивіться на упаковці час варіння, щоб не переварити її.

Розраховане на 4 порції

4. Курячий суп по-італійськи

4. Курячий суп по-італійськи

  • 300 г італійських тортелліні або равіолі з сиром рікотта
  • + 1 упаковка бейбі-шпинату
  • + 2 ст. л. натертого сиру пармезан

підказка: замість свіжого шпинату цілком допустимо додати заморожений, але не подрібнений шпинат.

Розраховане на 4 порції

5. Курячий суп по-мексиканськи

5. Курячий суп по-мексиканськи

  • 450 г відвареної червоної квасолі (або консервованої)
  • + 1 жменя кукурудзяних чіпсів
  • + 2 ст. л. соку лайма
  • + 1 ч. л. меленого кмину
  • + зелень кінзи

підказка: кукурудзяні чіпси додавайте безпосередньо в тарілку!

на 4 порції

Як приготувати відмінний курячий бульйон?

Налийте в каструлю 3 літра холодної води, викладіть курячу гомілку або остов курки. Доведіть до кипіння, постійно знімаючи піну.

Додайте в каструлю очищені і крупно нарізані овочі (цибуля, морква, стебло селери) варіть на повільному вогні, продовжуючи знімати піну, близько 30 хвилин. В кінці додайте гілочку селери і лавровий лист.

Щоб бульйон мав більш виражений смак, додайте в каструлю не сиру, а подпеченную на грилі або обсмажену до сильного підрум’янення цибулину.

Бульйон запас

Курячий бульйон можна і потрібно заморожувати. Розлийте бульйон по формочках для льоду або з одноразовим стаканчики. Коли бульйон застигне, перекладіть готові кубики в окремий пластиковий пакет з zip-застібкою і зберігайте в морозилці, використовуючи по мірі необхідності для приготування соусів і різотто, для рагу або підлив. Не викидайте залишки овочів – їх теж можна заморозити і використовувати потім для приготування бульйону.

TAGGED: Бульйон запас, риготувати відмінний курячий бульйон, суп
Share This Article
Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Leave a comment Leave a comment

Leave a Reply Cancel reply

Войти с помощью: 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать рекламу: info@dvigok.com.ua Звоните: +380934169249
Women lifeWomen life
Follow US
All rights reserved © wlife.in.ua | Created by "Dvigok"
  • Будинок
  • Сім’я
  • Здоров’я
  • Краса
  • Відпочинок
  • Кулінарія
  • Сад
  • Поради
  • Світ
  • Реклама
  • ukУкраїнська
sponsored
adbanner
Виявлено AdBlock
Наш сайт підтримує реклама. Будь ласка, додайте сайт в білий список, щоб допомогти розвитку нашого проекту. Щоб розмістити рекламу на сайті, - перейдіть за посиланням
Okay, I'll Whitelist
З поверненням!

Увійдіть у свій обліковий запис

Register Lost your password?