Loading Posts...

Кращі рецепти домашніх бургерів

Палаючі спокусливими ароматами соковиті котлети з глянцевою скоринкою між рум’яними булочками, доповнені міксом свіжих овочів і густим соусом з яскравим багатогранним смаком – чудово! Варто лише відкусити шматочок цього бургера, як очі закриваються від задоволення. У цій статті ви знайдете рецепти не менше приголомшливих домашніх бургерів, смаку яких позаздрять популярні гастропабы і ресторани .

Бургер яловичий з яйцем на домашніх булочках!

Для котлет:

  • Яловичина – 500 гр
  • Шпик – 70 гр
  • Яйце маленьке – 1 шт
  • Хмелі – сунелі – щіпка
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія

    На 6 булочок:

  • Борошно – 325 гр
  • Молоко – 185 мл
  • Яйце – 1 шт
  • Вершкове масло – 35 гр
  • Цукор – 1 ст. л
  • Сіль – 0,5 ч. л
  • Дріжджі – 4 гр
  • Вода тепла – 1,5 ст. л
    ……………………..

Яйце маленьке кімнатної температури
Додатково:

  • Листя салату
  • Томат великий
  • Скибочки сиру
  • Яйця – за кількістю порцій
  • Булочки – за кількістю порцій
  • Рослинна олія
  • Як приготувати:

1.Булочки необхідно приготувати заздалегідь. Для цього: сухі дріжджі розводимо в теплій воді і залишаємо постояти в теплі на 5-10 хвилин.
2.Вершкове масло кімнатної температури змішати з цукром. Яйце збовтайте.

3.Надішліть ці складові разом з молоком до дріжджовий суміші і ретельно перемішайте.
4.Борошно просійте і поступово вводите в тісто. В кінці додайте сіль і добре вимісіть тісто. Залиште на 40 хвилин у змащеній рослинному маслі формі. Накрийте форму і залиште в теплі.
5.Після розділіть тісто на частини і сформуйте булочки. Розподіліть їх на деку, застеленому пергаментним папером. Накрийте харчової плівкою і залиште ще на годину.
6.Розігрійте духовку. Змастіть колобочкі взболтанным яйцем і випікайте до золотистого кольору.
7.Для бургерів: м’ясо і шпик прокрутити через м’ясорубку, змішайте з рештою інгредієнтами, охолодіть (10 хвилин).
8.Зліпіть невеликі котлети і обсмажте на розігрітій з маслом сковороді.
9.Булочки розріжте навпіл і підрум’яньте з внутрішньої сторони на сухій сковороді, щоб стали хрусткими.
10.Томат наріжте кружечками. Яйця підсмажте. Підготувати інші інгредієнти. Зберіть бургер і подавайте до столу!

Рецепт домашнього бургера з салатом

Для котлет:

  • Фарш яловичий – 600 гр
  • Цибуля ріпчаста – 1 маленька головка
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія
  • Вершкове масло
  • Для салату:

  • Мікс салатного листя
  • Перець солодкий червоний
  • Шпроти дрібні – 3-4 шт
  • Майонез оливковий – 3 ст. л
  • Кетчуп – ¼ ч. л
  • Гірчиця – 0,5 ч. л
  • Часник мелений – щіпка

Також:

  • Булочки
  • Сир у скибочках

Як приготувати:

1.Ріпчасту цибулю наріжте і пропустіть через м’ясорубку. Додайте масу у фарш разом зі спеціями. Ретельно перемішайте.
2.Сковороду гриль розігрійте з рослинним і вершковим маслом. Вологими руками сформуйте тонкі котлети.
3.Обсмажуйте їх до готовності, придавлюючи час від часу лопаткою.
4.Перець очистіть від насіння і наріжте тонкою невеликою соломкою. Листя салату порвіть руками. Шпроти розділіть виделкою на кілька частин.
5.Для соусу з’єднайте всі рідкі інгредієнти і часник. Змішайте віночком.
6.На заздалегідь підрум’янені на вершковому маслі булочки викладіть котлети, між ними скибочка сиру (за бажанням), після заправку, листя салату, заправку, перець, шпроти.
7.Завершіть конструкцію другою частиною булочки і подавайте бургери негайно. Приємного апетиту!

Простий бургер з печерицями

Для котлет:

  • Фарш свинина+яловичина – 500 гр
  • Шампіньйони консервовані – 100 гр
  • Яйце кімнатної температури – 1 шт
  • Сіль, перець – за смаком
  • Коріандр – щіпка
  • Рослинна олія

Також:

  • Булочки – 6 шт
  • Томат великий
  • Червоний ріпчаста цибуля
  • Листя салату
  • Кетчуп

Приготування:

1.Злийте розсіл від печериць. Подрібніть їх і додайте в м’ясний фарш. Яйце трохи збовтайте і також додайте до маси. Все ретельно перемішайте.
2.Рівномірно розподіліть спеції і знову перемішайте масу.
3.Велику сковороду поставте на середній вогонь. Вилийте масло.
4.Тим часом вологими руками сформуйте з фаршу котлети. Викладайте їх на розігріту сковороду і обсмажте до золотистої скоринки.
5.Відкладіть котлети, укутайте. Овочі наріжте кружечками.
6.Об’єднайте всі інгредієнти в необхідній послідовності. Смачні домашні бургери готові!

anna777

Автор не додав іинформацію про себе

Отправить ответ

Войти с помощью: 
avatar
  Subscribe  
Notify of