Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфіденційності таУмови використання.
Accept
Women lifeWomen lifeWomen life
Font ResizerAa
  • Будинок
  • Сім’я
  • Здоров’я
  • Краса
  • Відпочинок
  • Кулінарія
  • Сад
  • Поради
  • Світ
  • Реклама
  • ukУкраїнська
    • ruРосійська
Reading: Чому весь світ зійшов з розуму від ягід годжі і чим вони корисні?
Share
Font ResizerAa
Women lifeWomen life
Пошук
Have an existing account? Sign In
Follow US
Women life > Краса > Чому весь світ зійшов з розуму від ягід годжі і чим вони корисні?
Краса

Чому весь світ зійшов з розуму від ягід годжі і чим вони корисні?

Published January 22, 2019
Share
SHARE

Ягоди довголіття-так називають в Китаї плід рослини годжі. Східні країни протягом багатьох років використовує його корисні властивості в медицині. А в Європі, Канаді та Америці завдяки безлічі наукових досліджень годжі почали широко використовувати в якості харчової добавки в складі здорового харчування. Також відомі антицелюлітні властивості продукту.

Contents
У чому ж полягає корисність ягід?унікальні властивості плодам надають також:Корисні властивості ягід годжіЯк застосовувати ягоди годжіВажливо пам’ятати

У чому ж полягає корисність ягід?

Рослина годжі багато вмістом хімічних елементів: цинк, йод, селен, залізо, кальцій, фосфор, калій, германій, магній, мідь і кобальт. Підвищений вміст вітаміну С підвищує захисні властивості організму (на 100 г продукту припадає 2 500 мг вітаміну), а бета-каротин сприяє поліпшенню зору. Вітаміни групи В: В1, В2, В6, В9 покращують обмін речовин і нормалізують роботу нервової системи. Вітамін Е, в надлишку міститься в плодах, сприяє омолодженню організму. Лінолева кислота спалює жир, що дозволяє використовувати плоди для схуднення. А велика кількість заліза допомагає підвищити гемоглобін.

унікальні властивості плодам надають також:

  • антиоксиданти;
  • амінокислоти;
  • полінасичені кислоти Омега-6, Омега-3;
  • моносахариди;
  • полісахариди.

У складі присутні чотири важливих полісахариду (LBP-1, LBP-2, LBP-3, LBP-4) — складних вуглеводів, які не містяться більше ні в жодному іншому продукті. Полісахариди сприяють збалансованому функціонуванню клітин в організмі і активізації всіх захисних механізмів в роботі організму.

Чому весь світ зійшов з розуму від ягід годжі і чим вони корисні?

Корисні властивості ягід годжі

1. Захищають клітини від передчасного старіння завдяки антиоксидантним властивостям.

2. Сприяють підвищенню імунітету.

3. Підтримують кров’яний тиск в нормі завдяки молекулам полісахаридів.

4. Попереджають утворення ракових пухлин, оскільки в складі мають антираковий мінерал германій.

5. Сприяють зниженню холестерину в крові завдяки бета-стиролу в складі.

6. Нормалізує показник цукру в крові на початковому етапі розвитку діабету.

7. Якісно покращують всі фази сну, а також ефективно в боротьбі з безсонням і мігренню.

8. Підвищує рівень тестостерону в крові.

9. Ефективні в боротьбі зі стресом і депресіями.

Чому весь світ зійшов з розуму від ягід годжі і чим вони корисні?

10. Ефективні для лікування сухого тривалого кашлю.

11. Покращує функції травлення.

12. Годжі активізують протизапальну ензимну систему SOD, завдяки чому поліпшується загальна опірність організму.

13. Містять бетаїн, що перетворюється в колін-речовина, що поліпшує пам’ять.

14. Підтримує мікрофлору кишечника.

15. Очищає печінку.

16. Виводить зайву рідину з організму.

17. Покращує обмін речовин

18. Нормалізує гормональний фон.

Як застосовувати ягоди годжі

Вважається, що прийом однієї столової ложки ягід годжі в день і забезпечує надходження в організм усіх необхідних елементів, піднімає імунітет і захищає від зараження вірусами особливо в зимовий час. Вживати їх можна як в сухому вигляді (від 15 до 50 г на добу), так і в рідкому (настойки, чай і навіть суп). До речі, на сході плоди широко використовується у ролі добавки до різних кулінарних страв — пирогів, каш, коктейлів і навіть супів.

Чому весь світ зійшов з розуму від ягід годжі і чим вони корисні?

Важливо пам’ятати

1, добова норма не повинна перевищувати 50 г.

2. У свіжому вигляді годжі отруйні. Вживати їх слід тільки в сухому, так як в процесі сушіння отруйні речовини»йдуть”.

3. Щоб зберегти цілющі властивості ягід годжі, не слід змішувати їх з цукром, сіллю, спеціями.

4. Настої ягід годжі підлягають зберіганню в холодильнику, але не більше двох діб.

5. Не слід вживати цю ягоду при високій температурі тіла і, звичайно, при індивідуальній непереносимості.

Чому весь світ зійшов з розуму від ягід годжі і чим вони корисні?

Share This Article
Facebook Twitter Pinterest Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Copy Link Print
Leave a comment Leave a comment

Leave a Reply Cancel reply

Войти с помощью: 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Заказать рекламу: info@dvigok.com.ua Звоните: +380934169249
Women lifeWomen life
Follow US
All rights reserved © wlife.in.ua | Created by "Dvigok"
  • Будинок
  • Сім’я
  • Здоров’я
  • Краса
  • Відпочинок
  • Кулінарія
  • Сад
  • Поради
  • Світ
  • Реклама
  • ukУкраїнська
    • ruРосійська
sponsored
adbanner
Виявлено AdBlock
Наш сайт підтримує реклама. Будь ласка, додайте сайт в білий список, щоб допомогти розвитку нашого проекту. Щоб розмістити рекламу на сайті, - перейдіть за посиланням
Okay, I'll Whitelist
З поверненням!

Увійдіть у свій обліковий запис

Register Lost your password?